Ara

Okulumuz öğrencileri 'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesi (ÇEDES) kapsamında taziye ziyaretinde bulundular.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında tüm okul öğrencilerimize tarhana çorbası ikram edildi.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda kasım ayı içerisinde çeşitli etkinlikler yapıldı.

Kas

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen voleybol, masa tenisi ve dart turnuvalarında ödüller sahibini buldu.  Turnuvalara katılan tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı. Okulumuzda düzenlenen kutlama programına okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kas

Danışman Öğretmenimiz Şeyma YABANGÜLÜ eşliğinde yürüttüğümüz Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesini Taşpınar İlkokulu ve Ortaokulu olarak gerçekleştiriyoruz.

Kas

Taşpınar İlkokulu bünyesinde açılan Taşpınar Köy Yaşam Merkezinde, İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitim Merkezine bağlı olarak öğrencilere açılan bağlama kursu bu yıl da İsmail YAVAŞ eşliğinde gerçekleşecek.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 85. yıldönümü münasebetiyle okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan anma töreni gerçekleştirildi. Saat dokuzu beş geçe saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı 'nın okunması sonrası 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okul öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Kas

Cumhuriyet’in 100. Yılını; Taşpınar İlkokulu ve Ortaokulu eğitim kadrosu, öğrencileri, velileri ile beraber coşkuyla kutladık. En büyük bayramımızın 100. yılında Cumhuriyet ve Atatürk sevgisini her zaman olduğu gibi yüreklerimizde hissediyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yaşı kutlu olsun!

Daha nice 100 yıllara!

Kas

Taşpınar Ortaokul öğrencileri, Melis YAZICIOĞLU BULUR öğretmenleri eşliğinde cumhuriyetimizin 100. yılına özel dergi hazırladılar.

Kas

Cumhuriyet'in 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen sportif etkinliklere tüm kategorilerde katılım sağladık.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 27.10.2023 Cuma günü saat 17:00'da öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımı ile okulumuz Çok Amaçlı Salonunda yapılmıştır.

Haz

Kökleri Osmanlı Devleti'nin kuruluşuna dayanan ve kültürel mirasımızın köklü öğeleri arasında yer alan Karagöz ve Hacivat, Taşpınar Ortaokulunda  'Karagöz’ün Maceraları' isimli program ile öğrencilerle buluştu.