BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - Taşpınar Ortaokulu

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı. Okulumuzda düzenlenen kutlama programına okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuz Çok Amaçlı Salonunda yapılan programla kutlandı. Yapılan programa okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu. Okul öğrencilerimizin, öğretmenleri için hazırlamış oldukları video öğretmenlerimizi çok mutlu etti. Programda şehit öğretmenlerimiz de unutulmadı. Şehit öğretmenler anısına öğretmen ve öğrencilerin birlikte hazırlamış oldukları gösteri davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Program öğrenci ve öğretmenlerin hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı program büyük beğeni toplarken programın ardından tüm öğretmenlerimizin katılımıyla Öğretmenler Günü pastası kesildi ve okul idaresi tarafından öğretmenlere alınan hediyeler takdim edildi.

Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

27-11-202327-11-202327-11-202327-11-202327-11-2023

Yayın: 27.11.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 15:36 - Görüntülenme: 58