May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında okulumuzda Fethullah Çelik ve Gürcan YALÇINTAŞ tarafından düzenlenen yarışmalar ve tören için 8-A sınıfı öğrencilerince hazırlanan orotoryo büyük beğeni topladı.

May

Mustafakemalpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi rehber öğretmenlerinden Sibel KIRGIL tarafından ortaokul öğrencilerimiz “Akran Zorbalığı Farkındalık Eğitimi” verildi.

May

Mustafakemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize okul tanıtımı yapıldı.

May

Öğrencilerimiz okumuş oldukları kitapların yazarlarıyla buluşmaya devam ediyor.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Okul bahçesinde düzenlenen tören, coşkulu ve renkli görüntülere sahne oldu.

Nis

59.Kütüphaneler Haftası, okulumuzda oldukça faydalı ve farklı etkinliklerle kutlandı. "Kitap, hayattır." temasından yola çıkılarak hazırlanan etkinlikler, öğrenciler ve öğretmenler tarafından büyük ilgi gördü.

Nis

Okulumuzda Orman Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

"Bir Demlik Öykü" kitabının yazarlarından Ceren ŞAHİN ve Sema ERTAN ÖZCAN, öğrencilerimiz ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Mrt

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığının her şeyden önemli olduğunu, Çanakkale'nin geçilemeyeceğini gösterdiğimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 108. yılı, Demet KEBİZ ve Bahadır GAZİ öğretmenlerimizin hazırladığı programla kutlandı.

Mrt

Valiliğimizin ve İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzün "Akif'in Sözü, Cumhuriyet'in 100'ü" teması kapsamında okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuzun Sivil Savunma Kulübü tarafından yapılan tatbikata, okul müdürümüz Burcu ÇOBAN, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Senaryo gereği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz deprem sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi.

Şbt

Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2. dönemine hazır. Heyecanla öğrencilerimizi bekliyoruz...

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla karnelerini aldılar.

Ock

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından, eğitim kurumlarında hijyen standartlarının geliştirilmesi için belirlenen 'TSE Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı'yla ilgili tüm şartları yerine getirdik ve yapılan denetimler sonucunda "Okulum Temiz" belgesi almaya hak kazandık.

Taşpınar Ortaokulu olarak sağlık ve güvenliği en yüksek düzeyde sürdürebilmek adına tüm süreçleri gözden geçiriyor, titiz bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda  "15 Temmuz' u Unutturmayacağız!" semineri düzenlendi.