'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' Projesi (ÇEDES) Kapsamında Taziye Ziyaretimiz

Okulumuz öğrencileri 'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesi (ÇEDES) kapsamında taziye ziyaretinde bulundular.

Ziyaret ile ilgili konuşan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Şeyma YABANGÜLÜ, "Öğrencilerimizle taziyesi bulunan aileyi ziyaret ederek hem öğrencilerimize bir farkındalık oluşturmak hem de mahallemizde bulunan ve yakınını kaybeden ailemizin acısını paylaşmak istedik ve öğrencilerimizle taziye ziyareti yaptık. Taziye sahibi yakınları, öğrencilerimizi görünce hem çok mutlu oldu hem de duygulu anlar yaşadı. Ayrıca taziye yakınları bu güzel ziyaretten dolayı teşekkürlerini dile getirerek öğrencilerimize ikramlarda bulundu." dedi.

25-12-202325-12-202325-12-2023

Yayın: 25.12.2023 - Güncelleme: 25.12.2023 15:03 - Görüntülenme: 42