BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - Taşpınar Ortaokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Mrt

Deprem haftası boyunca Fethullah ÇELİK öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize deprem ve tatbikat eğitimleri verildi. 13 Mart Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz deprem anı ve tahliye tatbikatımız ise tüm seviyelerde başarıyla gerçekleşti.

Mrt

Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuz gelenekselleşen okur yazar buluşmaları kapsamında bu yıl ülkemizin çocuk edebiyatı alanında ünlü ismi Yalvaç URAL’ı ağırladı.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2.dönem için okulumuzda gerekli hazırlıklar yapıldı.

Ock

Ara

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Ertan SÖZER, okul ziyaretleri kapsamında okulumuzu ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ara

Taşpınar Ortaokulu Çocuk Gazetesi Özel Sayısı 2024 Dijital Ortamda Sizlerle!

Ara

Okulumuz öğrencileri 'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesi (ÇEDES) kapsamında taziye ziyaretinde bulundular.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında tüm okul öğrencilerimize tarhana çorbası ikram edildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda kasım ayı içerisinde çeşitli etkinlikler yapıldı.