Taşpınar Ortaokulu Çocuk Gazetesi Özel Sayı 2023 Çıktı!

Taşpınar Ortaokulu Resmi Öğrenci Yayını olan Taşpınar Ortaokulu Çocuk Gazetesi Özel Sayı 2023 okuyucularımızla dijital ortamda buluştu.

Geleceğin teminatı olan çocuklarımız ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi bilinci, milli birlik ve beraberlik, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakarlık ile şehit ve gazilerimizin hatıralarının yaşatılması konularında farkındalık oluşturmak için bu özel sayıyı hazırladık.

Editörlüğünü Merve ÇETİN ve Bahadır GAZİ öğretmenlerimizin yaptığı bu özel sayı birbirinden özel resim, şiir ve bulmacalarla tüm öğrencilerimize hitap etmektedir.

Hazırlanmasında emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Gazeteye ulaşmak için tıklayınız.

Yayın: 06.01.2023 - Güncelleme: 06.01.2023 10:16 - Görüntülenme: 102