Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı

Deprem haftası boyunca Fethullah ÇELİK öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize deprem ve tatbikat eğitimleri verildi. 13 Mart Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz deprem anı ve tahliye tatbikatımız ise tüm seviyelerde başarıyla gerçekleşti.

Okulumuzda çalan ilk siren sesi ile "Çök, Kapan, Tutun" pozisyonunda tehlike anının geçmesi beklendi. İkinci siren sesi ile öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tahliye planı doğrultusunda binayı terk edip toplanma alanına ulaştı.

Bina tahliye tatbikatında ilkokul öğrencilerimiz 40 saniyede,  ortaokul öğrencilerimiz 50 saniyede öğretmenleri ile birlikte bina tahliyesini tamamladı.

Öğretmenlerimiz tarafından sınıf yoklamasının alınması ile tamamlanan tatbikatımız tüm seviyelerde başarıyla gerçekleşti.

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 15:29 - Görüntülenme: 63

Etiketler :